Viste du at ...?

...behovet for næringstoffer er økt med 40-50% i svangerskap og barseltid? 

...trening i svangerskapet reduserer risiko for fødselsskader hos mor? Og vil gjøre opptrening etter fødsel mye lettere. 

Jeg vil gi meg selv og babyen den beste starten!

Høres noe av dette kjent ut?

 

Jeg ønsker å spise næringsrikt, men med kvalme, aversjoner og dårlig form er det ikke så lett. Råd om hva jeg kan og bør spise hadde vært gull.

 

Jeg vet at trening i svangerskapet er viktig, men det er vanskelig å få tid til i en travel hverdag. Jeg vil føle meg trygg på at treningen jeg gjør er riktig.

Denne barseltiden ønsker jeg å være bedre forberedt. Jeg trenger å få i meg næring, ta bedre vare på meg selv og styrke bekkenbunn og kjernemuskulatur igjen. 

Tenk om du...

...med enkle grep kunne fått deg et næringsrikt kosthold som gir deg energi og den næringen du og babyen trenger. 

...du ved hjelp av hypopressiv trening og kun 10. min innsats 4 ganger i uken  kan bli bedre i bekken/rygg og mindre plaget av lekasjer i løpet av svangerskapet.

Kjøp nå!

"Mamma og magen kurset har gitt meg motivasjon til å ta opp igjen trening og fokus på aktivitet i svangerskapet.

Ved hjelp av gode instruksjonsvideoer med hypopressiv trening, styrkeøkt og avspenning har jeg fått bedre kontakt med kjerne- og bekkenbunnsmuskulaturen og mindre smerter i korsrygg og hofter. Øktene tar lite tid i hverdagen og har resultert i en kropp og sinn som vil og kan være i aktivitet. 

Et stort pluss er gode oppskrifter og tips til hvordan en kan ta vare på selv selv i svangerskap, barseltid og mammahverdagen."
Synne

Dette kurset er for deg som

Kosthold

Ønsker et kosthold som gir deg energi og næringsrik mat til deg og babyen din.

Trening

Vil bruke hypopressiv trening og styrketrening til å bli god fra bekkenplager, lekkasjer og føle deg sterk.

Livsstil

Ønsker å ta vare på deg selv både i svangerskapet men også i barseltiden. 

Kjøp nå!

"You're always one decision away from a totally different life"

Etter kurset vil du 

 

Føle deg trygg på at du og babyen får den næringen dere trenger

 

Være mindre plaget av, eller helt god fra, lekkasjer og bekkenplager

 

Ha de verktøyene du trenger for å ha en god barseltid 

Kjøp nå!

Dette sier tidligere deltakere

 

Jeg synes dette er fantastisk trening! Jeg har mye mindre til nesten ingen lekkasjer og ikke så mye bekkensmerter. 

Jeg synes kurset er bra lagt opp og enkelt å forstå og å gjøre på egenhånd. Flott at man kan huke av når man er ferdig slik at man ser prosessen. 

Man kan ta litt og litt når man har tid og at kurset er delt inn i lette og enkle sesjoner som er tilrettelagt for et litt mer hektisk liv, det er verdt hver eneste krone!

Charlotte

 

Treningen er effektiv og tar kort tid, så det er lett å flette det inn i en travel hverdag. 

Det er så verdt pengene! Du får mye å god info, om riktig mat og riktig/trygg trening som bedrer helsen. Kurset har spart meg for store utgifter til bla. fysio og kiropraktor. Og ikke minst spart meg for mye smerter i bekken, som jeg hadde mye mer av i forrige svangerskap.

Kurset har gjort det mye enklere å huske å få i meg riktig mat, få trent og tatt bedre vare på meg selv. God info gjør også at jeg er trygg på at jeg spiser riktig og trener riktig. Det har gjort at jeg til nå har holdt bekkenplager i sjakk og unngått sykemeldinger!

Jeg merker også at søtsuget har blitt mindre og at kroppen ‘ønsker’ rett mat etter å ha spist bedre over tid. 

Stine

 

 

Jeg har likt kurset veldig godt, lært masse og blitt veldig inspirert til både hypopressiv trening og et mer næringsrikt og variert kosthold. Jeg håper og tror at endringene jeg nå har gjort vil følge meg resten av livet. 

Vi mødre glemmer ofte av oss selv i vår iver etter å ivareta og hjelpe alle andre. Men for å kunne hjelpe andre må vi også ivareta oss selv. Ellers brenner vi ut.

Treningen tar ikke lang tid og de minuttene det tar er egentid og en god investering i bedre helse. 

Kurset er så verdt pengene! Det man investerer i kurset sparer man senere mange ganger, gjennom å få bedre helse og dermed bedre livskvalitet!

Jeg blitt veldig motivert til å gjøre endringer i livet mitt og lært mye både om trening og kosthold og viktigheten av å også prioritere meg selv i en hektisk hverdag.

Gro

 

Dette får du i kurset

Ernæring i svangerskapet

Kurset tar deg steg for steg gjennom det du trenger å vite om ernæring i svangerskapet. Du får tips til hvordan du med kan bedre kvalme, halsbrann og forstoppelse. Inkludert i kurset er et oppskriftshefte med næringsrike og enkle oppskrifter. 

Hypopressiv trening og styrketrening

Lær deg hypopressiv trening for gravide. Få styrkeøkter, tøyeøkter og veiledning i egenmassasje som hjelper å opprettholde en sterk muskulatur og hjelper mot plager som bekkensmerter, lekkasjer og ryggsmerter. 

Ernæring i barseltiden

Få tips til mat du kan ha med i fødebagen og snacks du kan lage klart til barseltiden. Du lærer om hvilke næringstoffer du må ha fokus på og hvilke som påvirker melken. Få oppskrifter som passer perfekt i barseltiden. 

Opptrening etter fødsel

Kurset inneholder uke for uke opptrening etter fødsel. Alt lavterskel og med fokus på å få tilbake god kontakt med og funksjon av bekkenbunn og kjernemuskulatur. Du skal ikke trenge å leve med lekkasje, smerter eller delte magemuskler selv om du har født. 

Dette vil jeg ikke gå glipp av!

Koden "anita" som gir 25% rabatt varer kun i :

00

DAG(ER)

00

TIM(ER)

00

MINUTT(ER)

00

SEKUND(ER)

Hypopressiv trening

Fordel 1

Er spesielt utviklet for å hjelpe mot fremfall og urinlekkasje

Fordel 2

Kan brukes for å lukke delte magemuskler

Fordel 3

Er effektivt, men samtidig en mild treningsform som kan gjøres uansett form.

Fordel 4

Kan du gjøre istedenfor kniping. Det er nok å trene 10 minutter fire ganger i uken.

Kjøp nå!

Hvem er jeg?

Anita er mitt navn, jeg er tobarnsmamma, har en bachelor i ernæring, er hypopressiv trener og har spesialisert meg innen kosthold og trening i svangerskap og barseltid. 

 Jeg brenner for kvinnehelse! Og for å gi kvinner de verktøyene og kunnskapen de trenger for å  ha en kropp som fungere som den skal, og følelsen av overskudd. 

Til dette bruker jeg min kunnskap om hypopressiv trening, sertifiseringen som "pre and post natal coach" og min kunnskap om ernæring. Samt personlige erfaringer etter selv å ha blitt utbrent og hatt plager som delte magemuskler, svak bekkenbunn/kjernemuskulatur, nedpress og bekkensmerter. 

Spørsmål & Svar

Betalingsplan

1.890 NOK

x 3 måneder

  • 14. dagers angrerett 
  • Får fordelt utgiftene
  • Tilgang til kurset 12. mnd.
  • Tilsvarer ca 11,- dagen (ved rabatt)
Kjøp nå!

Fullpris

4.990 NOK

Det populære valget

  • 14. dagers angrerett
  • Billigst pris
  • Tilgang til kurset 12. mnd.
  • Tilsvarer ca 10,- dagen (ved rabatt)
Kjøp nå!

"Kurset mamma og magen har gitt meg inspirasjon til å begynne å trene igjen og ta bedre vare på helsen min under graviditeten. Treningsøktene er så korte og enkle att de lett kan smittes inn i en hektisk småbarn tilværelse.

I tillegg til mye annet nyttig informasjon om graviditet og barseltid er det også en liten kokebok med mye snadder i"

Ine-Therese

Skynd deg! Rabatttkoden "anita" på 25% varer kun i 

00

DAG(ER)

00

TIM(ER)

00

MINUTT(ER)

00

SEKUND(ER)

Jeg er med!

Kurset anbefales av kirpraktorer

Ann Kristin og Alexander er kiropraktorene bak instagramkontoen @natural_born_parenting, de anbefaler dette kurset til alle gravide.  

Kurset anbefales av jordmor

Kristina som er jordmoren bak instagramkontoen @fodebagen og hun anbefaler dette kurset til gravide.