1.200,00 NOK

En konto finnes allerede med denne e-postadressen. Er dette deg?

Logg inn

FULLBOOKET! Workshop SiS sportssenter lørdag 16. september

Lær deg treningen på en dag!

Hypopressiv trening kan hjelpe med:

  • Lekkasjer
  • Fremfall
  • Delte magemuskler
  • Svak kjernemuskulatur og bekkenbunn

Har du ingen plager nå? 

Hypopressiv Trening før svangerskap, fødsel og overgangsalder kan forebygge plager og skader.

Workshoppen finner sted i yogasalen på SiS sportsenter lørdag 16. september kl. 12.00-16.00. 

Inkludert i prisen får du: 

  • Hefte du kan bruke når du skal trene selv hjemme
  • 30 dagers GRATIS medlemsskap i Kjernesterk (verdi 349,-)

 

Dette sier tidligere kursdeltakere:

Tusen takk for et bra kurs. Det var veldig nyttig å få med hjem konkrete øvelser å utføre, som ikke tar så lang tid å utføre og dermed er det lettere å få de gjort :-) Du er en veldig flink instruktør som er rolig, tydelig og gir god individuell støtte underveis i kurset. Heier på det fantastiske og viktige arbeidet du gjør.

Siri

Tusen takk for veldig fint kurs! Det var masse god informasjon og instruksjon undervegs slik at me fekk bli trygge på og mestre teknikkane. Fint at alle delte litt om seg sjølv og at det var tid til spørsmål. Gleder meg til å fortsette treningen og se resultater! ☺️

Mari

Tusen takk for et meget innholdsrikt kurs. Det og bli møtt i det eg kommer inn i lokalet av deg, som er så rolig og avbalansert, og med et våkent og imøtekommende blikk var bare så betryggende. Hele rommet hadde en slik behagelig atmosfære, som gjorde at det hele føltes så trygt. Her kunne vi få være vi med alle våre kvinnehelseproblem. En åpenthet i rommet, og den lette tonen som fort kom mellom oss kursdeltakere var også herlig. Eg følte at ingenting var flaut, og alt var liksom lov å si uten at noen dømma. Likte og at vi kunne prate oss deltakere imellom på en så ledig måte, uten at det virket forstyrrende. Tempoet og flyten vi gikk gjennom de ulike seksjonene i kurset, fra vi presenterte oss til vi takket av, var i et fint tempo. Ingenting virket forhastet eller styrt av en klokke. Tiden var bare der. Eg synes du var veldig flink som kursleder til å la alle føle seg sett, og ta deg tid til alle. Imponert. Du var varm mot oss. Du svarte saklig, og nok faglig til at vi fikk svar på det vil lurte på. Og for min del ga det en mersmak på å lære mer. Utrolig spennende tema dette om samspillet til bekkenbunnen og resten av kroppen. Dette temaet om Hyperpressiv trening og sammenhengen rundt er virkelig noe eg håper kommer til å nå ut til flest mulig og at det blir hengt opp info rundt om på alle landets helsestasjoner. Forsåvidt legekontor og. Infoen må vertfall ut der. Deg og det du driver med er noe eg kommer til å reklamere rundt til mine kjente om. For dette oppleves virkelig som et "løp og kjøp og aldri snu deg tilbake"- for min del. Eg heier virkelig på deg, Anita. Tusen takk for all info. Tusen takk for den varmen du viser. Tusen takk for at du ser alle. Tusen takk for at du kjemper for dette.

Ina