Få et kosthold som gir overskudd på 8-uker


Enkle steg til et kosthold som forebygger sykdom (og kreft), gir en mage i balanse og kan bidra til vektnedgang. Ingen strenger regler eller kaloritelling.

Jeg ønsker mer overskudd!

Nytt tema hver uke

Kurset varer i 8-uker der du får ett nytt tema og en oppgave hver uke

Ingen strenge regler 

Kurset har fokus på MER AV her er det ingen strenge regler eller dårlig samvittighet. 

Familievennlig

Innholdet i kurset passer til kvinner og menn i alle aldre, det er også familievennlig. 

Se for deg et liv med overskudd og god helse. 

Dette kurset vil guide deg mot den drømmen. 

Petra, 39 år

Gir kurset min største anbefaling! Kurset gir de beste verktøy for et bedre kosthold og mer overskudd. Det er lettleste og utrolig spennende moduler. Det har gitt enda bedre effekt en hva jeg trodde det skulle. 

Vi har nå vært 2 uker på ferie og jeg har gjort nye sunne grep på hvert måltid. Har valgt farger og mer proteiner enn vanlig og jeg føler meg helt topp! Det er deilig med kunnskap som fører til gode valg for kroppen, meg og barna.

Gleder meg til å fortsette når jeg kommer hjem og prøve ut de deilige oppskriftene som følger med.

Fordeler med et næringsrikt kosthold:

  • Reduserer risiko for kreft
  • Forebygger hjertesykdom
  • Kan føre til vektnedgang
  • Gir følelse av mer overskudd
  • Kan forebygge diabetes type 2
  • Gir en balansert fordøyelse 
  • Forebygger overvekt
  • Kan bidra til et sunt og balansert immunsystem
Dette kurset er perfekt for meg!

Lise, 60 år

Kurset har gitt meg økt energi i hverdagen og 3 kg ned i vekt. Det har bidratt til overskudd og energi på både jobb og i lek med barnebarn. 

Anbefales til alle som er interessert i å forbedre sin helse.   

Malin, 37 år

Kurset til Anita anbefales på det varmeste!

Gjennom enkle forklaringer og ryddige moduler får du god kunnskap, motivasjon og ikke minst hendige verktøy til å kunne ta gode, enkle valg for kroppen din, som igjen vil kunne påvirke metabolismen og livskvaliteten din positivt.

Merete, 50 år

Masse kunnskap, gode råd og ingen kaloritelling telling.
Fokus på de gode råvarene og hvorfor de er basisen formidlet på en enkel måte.
Anbefales på det varmeste

I kurset får du bant annet innhold om 

  • ultraprosessert mat
  • hvilken mat som fremmer god helse 
  • mat mot cravings/matsug
  • hvordan du spiser blodsukkervennlig 
  • mat for en tarm i balanse
  • hvordan du bygger opp et næringsrikt måltid

 

Du får også

  • bonusinnhold, blant annet mat mot kreft og mat i overgangsalder 
  • ukentlige oppgaver som hjelper deg å gjøre konkrete endringer
  • oppskriftshefte med over 50 oppskrifter
  • et kurs som er i stadig utvikling 
  • tips til 8 gode matvaner 
  • informasjon om økologisk mat og hvordan du kan begrense miljøgifter 

Om meg og kurset

Hei. Mitt navn er Anita Wiig. Jeg har en bachelor i ernæring, er forfatter av boken Mamma og magen og er trener i både hypopressiv trening og low pressure fitness. 

I tillegg til dette så er jeg mamma til to små jenter på 7 og 9 år. 

Selv om jeg jobber mye med hypopressiv trening så er det ernæring som er faget mitt og noe jeg virkelig brenner for.

Vi lever i et samfunn som er lagt opp til at vi skal velge kjappe løsninger når det kommer til mat. Maten ser og høres ofte veldig bra ut, men ofte vil denne type mat være dårlig for helsen din. 

Det finnes mange meninger om hvilken type du bør og ikke bør spise. Kanskje du, som mange andre, er litt forvirret? 

Min filosofi er mer av det som er bra for kroppen og mat laget av gode råvarer. Det skal virkelig være enkelt å spise sunt! Uten at du blir forvirret på veien. 

Kurset er laget for å hjelpe deg til å lage et næringsrikt kosthold som gir deg overskudd, et kosthold som er tilpasset deg og ditt liv. Slik at du kan merke hvilken enorm effekt bra mat har på kroppen og helsen din. 

Sees vi på innsiden av kurset?

Jeg er klar for å få mer overskudd!